Online Geld verdienen met het:

Omzet zonder Omkijken Systeem

Verkoop jij kennis online? Dan kan dat ook zonder stress en verkoopgesprekken.​

Leer in 8 stappen zelf een passief inkomen te genereren,
door de verkoop van digitale producten. Speciaal voor ondernemers, coaches, trainers, lichtwerkers, healers, zzp'ers en mkb'ers.

Leef vrij, zonder financiële stress door online geld te verdienen.

ontspannen in je bedrijf

Ken je dat? Je maakt allerlei digitale documenten voor je klanten. Die documenten helpen hen. Tijdens een workshop, een (online) training, een VIP-dag. En je weet zeker dat anderen ook gebaat zijn bij die producten. Maar... Jij hebt voor de strategie gekozen om VIP klanten aan te trekken. Klanten die goed betalen voor je coachingsprogramma of (online) training.

Daar hoort geen actief verkoopbeleid bij voor kleine, laag geprijsde producten.

Of je hoort hier voor het eerst dat je ook geld kunt verdienen met digitale producten, zoals een ebook, audiobestand of videoreeks (en nog veel meer trouwens).

Veel kleine klanten zijn samen ook een aardig (extra) inkomen.

Denk je eens in:
Hoe zou het zijn als je elke maand 1000 euro extra kunt omzetten? Of 2000? Door producten van 50 of 100 euro te verkopen aan heel veel mensen. Via internet.

Grote misvattingen over online geld verdienen:

Er zijn 2 grote misvattingen over online geld verdienen.
Ten eerste: het is allemaal grootspraak en to good to be true.
En ten tweede: je kunt alleen geld verdienen met grote online trainingen.

NIET WAAR!
Het is wel degelijk mogelijk om online geld te verdienen. Ook met kleine digitale producten, kennis en coaching. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Met kleine producten van 10 a 20 euro kun je net zoveel omzet draaien als met producten van 1000 euro. Het heeft met verschillende factoren te maken, zoals: hoe groot is jouw bereik en hoe goed kun jij je doelgroep bedienen.

Met een product van 20 euro zul je meer verkopen moeten realiseren dan bij een product van 1000 euro. Maar liefst 49x meer. Maar... het is vele malen makkelijker om een product van 20 euro 49 x te verkopen dan 1 van 1000.

Vraag jezelf af: Wil ik snel rijk worden, of kan het ook geleidelijk? Wil je er al je tijd aan besteden of wil je dat het vanzelf gaat? En... is het product van 20 euro je hoofdproduct of is het een extra inkomen?

Heb jij nog bestanden op je schijf staan, die daar digitaal liggen te verstoffen waarmee je online geld kunt verdienen? Denk bijvoorbeeld aan werkboeken. Meditaties. Interviews. Gebundelde blogposts. Video's. Een oude gratis videotraining. Checklists. Printables. Noem maar op. Is het niet zonde dat je er niks mee doet? Behalve als bonussen weggeven.

Wat zou je er van vinden als je die digitale producten, groot of klein, gebundeld of los, kunt aanbieden in een automatisch systeem, dat je geen extra tijd kost, nadat het is ingericht?

En wat zou je er van vinden als je door al die kleine dingen te verkopen een leuk extraatje verdient?

Ik snap je ...

Ik kan het me goed voorstellen. Ik ben ook heel goed in ideeën bedenken, ergens aan beginnen, en het dan niet afmaken. Mijn harde schijven staan inmiddels vol met onafgemaakte ebooks, online trainingen en dergelijke. Wat zou het fijn zijn als ik die toch eens online kreeg. Of als ik, trainingen die ik al online heb, effectiever zou maken.

Hartstikke zonde om die digitale documenten maar te laten voor wat ze zijn. Toch? Als ondernemer wil je juist dat je tijd effectief wordt besteed. Niet dat je onnodig steeds producten produceert die maar 1x gebruikt worden. Online geld verdienen en daar een extra inkomen mee verdienen.

Als basis inkomen, om de bedrijfskosten te dekken, een nieuwe training te kunnen volgen of om een extra leuk kado voor je zoon of dochter te kopen.

Mijn naam is Bianca Elzinga. Ik ben online marketing trainer voor ondernemers. Ik sta er om bekend dat ik complexe zaken op een heldere, simpele manier uitleg. Dus ook deze training is simpel, duidelijk en to the point. Naast de uitleg, vertel ik je waarom ik iets doe, dat geeft jou de mogelijkheid om het echt te leren, in de praktijk te brengen en van mijn pad af te dwalen als je zelf een beter idee of tool hebt.

Ik ben ervaringsdeskundige, ik leer door zelf uit te vinden hoe iets werkt. Enige kennis komt van anderen, maar het meeste heb ik zelf vergaard door opdrachten voor mijn klanten, eigen projecten en mijn carrière in loondienst. Ik heb gewerkt voor Tempo-Team, Randstad, WebRep Associates, Hemels van der Hart, Delta Lloyd en Global Marketing University.

Jij maakt je digitale product(en) af, dan leer ik je hoe je er, zonder Omkijken, geld mee verdient.

profile-pic

Zeer professioneel

Dit is een zeer professionele waardevolle training waarbij je niet alleen meer leert over hoe je het OZO systeem integreert, maar gelijk ontzettend veel kennis opdoet over online technische handigheidjes zoals: het doen van zoekwoordenonderzoek, het maken van een salespagina met Thrive, hoe je een product salesfunnel opzet en nog veel meer. Door deze training heb ik meer zicht op het online verhaal achter de schermen. De kennis die ik opgedaan heb kan ik ook toepassen voor andere producten en diensten van mijn bedrijf. Deze training is waardevol voor ondernemers die het zelf willen doen, maar hij is ook heel erg waardevol voor virtueel assistenten.

Esther Kaastra - Ondernemer / Coach

Het 8 stappen systeem, in 10 weken:

Week 1:
Stap 1 - Doelen

We bepalen een doel en een deadline, en gaan vandaar terug plannen.

Je krijgt van mij templates om je bereik te bepalen en om je planning te maken. Geen giswerk meer, je weet precies wat je moet doen om je financiële doelen echt te bereiken.

Week 2:
Stap 2 - Doelgroep

Ik leer je te denken vanuit je doelgroep en hoe je je product zo kunt samenstellen dat het je doelgroep raakt en daardoor gegarandeerd verkoopt. Anticipeer op 'afhaakmomenten' door je klant door en door te kennen. Laat jouw doelgroep verliefd worden op jou en je boodschap, zodat ze altijd van jou willen kopen.


Week 3 & 4:
Stap 3 - Product & verhaal

Je gaat nu zelf je product (af)maken.

Terwijl je product afmaakt, gaan we alvast werken aan je 'verhaal' omtrent het product.​

Week 5, 6 & 7:
Stap 4 - Techniek

De techniek. Het lijkt een ingewikkeld verhaal. Diverse tools en technieken op elkaar aansluiten. En als je niet weet hoe en geen zin hebt om het zelf uit te zoeken, dan komt het er nooit van. Maar heel moeilijk is het niet. Ik laat het je stap voor stap zien.

Leer hoe je een Salespage bouwt met Thrive Content Builder + een betalingssysteem koppelt (Autorespond)

Ik leg je uit waar een goed webinar inhoudelijk aan voldoet en hoe je een automatisch webinar technisch opzet. Je hoeft je verhaal maar 1x te vertellen (op te nemen) en de kijker, kijkt wanneer het hem of haar uitkomt. Zelfs maanden nadat jij het hebt opgenomen, met EverWebinar.

En tot slot laat ik je zien hoe je een beveiligde omgeving bouwt waar jij je betaalde content kunt neerzetten. Zodat alleen betalende klanten bij jouw product(en) kunnen komen en jij niet bij elke aankoop handmatig je product hoeft op te sturen, met WishList Member

Ik vertel je stap voor stap hoe het moet, maar ook waarom ik het zo doe. Jij kunt daardoor een andere keus maken voor een tool of betaalsysteem. Je hoeft niet met deze tools te werken. Dit zijn de tools die ik gekozen heb en die ik aan jou uitleg. De meeste tools werken ongeveer hetzelfde, waardoor je met mijn uitleg toch nog een eind komt. Disclaimer: om deze training laag geprijsd te kunnen aanbieden, vraag ik je via affiliatelinks deze tools aan te schaffen. Jij merkt daar niks van, maar via jou ontvang ik van de aanbieder een kleine vergoeding.


Week 8:
Stap 5 - Marketing

Marketing. Yes! Ook dit hoort er bij. Dit gaat niet over in 1x heel veel mensen bereiken. Dit gaat over plannen, voorbereiden en produceren. Over content, emails en lange termijn. Leer hoe je optimaal gebruik maakt van Google, Facebook en je eigen content.

Week 9:
Stap 6 - Klanten vasthouden

Omzet zonder Omkijken is er op gericht om een terugkerend inkomen voor jezelf te bouwen met je eigen producten. Maar er is nog een ander doel. Je kunt dit traject gebruiken als salesfunnel. Een manier om mensen een klein product te laten kopen, kennis met jou te laten maken en er dan voor te zorgen dat ze meer bij jou gaan kopen.


Week 10:
Stap 7 - Meten

Het kan zijn dat het niet meteen op rolletjes loopt. Er zijn veel schakels in OZO, als 1 schakel niet helemaal goed is, dan kan het hele proces stagneren. Krijg je na enige tijd niet voldoende verkopen? Dan is het tijd om ergens aan een schakel te tweaken. Daarvoor moet je wel weten waar het mis gaat. Leer in deze les wat je kunt doen.

Stap 8: Repeat

Herhaal zelf alle 7 stappen voor nog een product. Met meer producten heb je ook meer inkomen.

Met de lessen in OZO ga je een extra inkomen verdienen,
maar ik wil je nog beter van dienst zijn.

Combineer de training Effectieve Salespagina's met OZO voor een optimale conversie.

Leren hoe je met een tool als Thrive kunt werken, helpt je nog niet om een effectieve salespagina te bouwen. En daarom kun je OZO nu in combinatie met mijn online training Effectieve Salespagina's maken, kopen tegen een zeer gereduceerd tarief. 

profile-pic

Voor VA's

Als Virtueel Assistent heb ik geregeld te maken met ondernemers die digitale producten verkopen. Om hun beter advies te geven was ik op zoek naar een passende training. Ik had bij Bianca al een training LinkedIn gevolgd en die was me goed bevallen. Ik was dan ook meteen geïnteresseerd toen ik de informatie van haar nieuwe training las. Deze training komt erg van pas in de ondersteuning van ondernemers. De opbouw van de training is logisch en ook de uitleg die Bianca geeft is duidelijk. De video’s die ze daar bij gebruikt ondersteunen het geheel en het is net alsof ik een één op één training bij haar volg, doordat ze me stap voor stap door het hele proces leidt. En dat allemaal in mijn eigen tempo en met de mogelijkheid om de video’s steeds terug te luisteren en te kijken.

Yvonne Smedt Virtueel Assistent
profile-pic

Veel kennis in huis

Bianca is een kei in het maken van goeie salespagina’s. Ze werkt vlot, luistert goed, neemt je werk uit handen, denkt met je mee en vertaalt dit in een effectieve pagina voor je productlancering. Daarbij kijkt ze ook nog even of je pagina wel goed beveiligd is, hoe je site in elkaar steekt en wat er handiger kan. Bianca is een betrouwbare topprofessional die weet waar ze het over heeft en waarmee je uitstekend kunt samenwerken.

Nicole Offenberg Coach in Krachtige Keuzes
profile-pic

Salespagina stress

Het maken van salespagina’s is zeg maar niet echt mijn ding. Mijn eerste salespagina kostte me heel veel tijd en moeite, maar helaas, echt blij werd ik er niet van.

Ik was ontzettend blij met de training van Bianca. Stap voor stap alle onderdelen van zo’n pagina doorlopen en vooral: doorpakken. Met behulp van deze training heb ik een salespagina gemaakt waar ik me goed bij voel, die bij me past.

Karin Hornstra Coach

Leer zelf effectieve salespagina's maken

Les 1: Wat is een salespage

Wat is een salespagina, hoe verschilt deze van andere pagina’s op je website en welke tools heb je nodig/kun je gebruiken om een salespagina te maken.

Les 2: Salestekst

Met een revolutionaire techniek schrijf je in deze les een deel van je salestekst. Je krijgt templates om in te vullen. Stap voor stap werk je zo aan je teksten.


Les 3: Verleiden

Je gaat verder met het schrijven van de salestekst. Ik leer je hoe je je tekst verleidelijker maakt en je voegt nu alles samen tot 1 tekst voor op de pagina.

Les 4: Lay-out

Ik leer je hoe je de pagina kunt opmaken zodat deze het beste bij jou en je ideale klant past. Ik leer je de basis principes van design, én in deze les krijg je uitlegvideo’s van OptimizePress, Thrive Content Builder en WordPress (zonder plugin).


Les 5: Revisie

Ik laat je zien hoe je input verzamelt en kunt gebruiken om je pagina nog beter te maken. Ik leer je ook welk advies je vooral niet moet gebruiken. En je leert wat een splittest is en waarom je dit wilt gebruiken.

Les 6: Meten

Een salespagina heeft maar 1 doel: verkopen. Ik leer je hoe je dat kunt bijhouden en hoe je weet welke marketingtool het beste heeft gewerkt.


Elke les bestaat uit meerdere video's en templates.

In totaal zijn er 21 video's.

Naast de lessen krijg je supercoole bonus​. ​

Bonus​


Hieronder volgt jouw investering

OZO

Start wanneer jij wilt! Je hebt onbeperkt toegang.

Alle lessen

Werkboek

Tutorials (uitlegvideo's) van:

  • Thrive Content Builder
  • Autorespond (​betaallink aanmaken en email marketing)
  • Everwebinar (onderdeel van WebinarJam)
  • Wishlist Member plugin voor WordPress​128 euro

Prijs is excl 21% btw en excl
de aanschaf van tools en plugins

Combi-deal

OZO en Effectieve Salespagina's maken

Jouw voordeel = ​20%

Start wanneer jij wilt! Je hebt onbeperkt toegang.

Alle lessen van 2 online trainingen

Werkboek voor OZO

OZO: Tutorials (uitlegvideo's) van:

 • Thrive Content Builder
 • Autorespond (product aanmaken en email marketing)
 • Everwebinar (onderdeel van WebinarJam)
 • Wishlist Member plugin voor WordPress

Salespagina training

 • Leer zelf een effectieve salespagina maken
 • 220 minuten videolessen
 • Krachtige en makkelijke guideline om je tekst te schrijven
 • Alles in simpele stappen
​1​80 euro

Prijs is excl 21% btw en excl
de aanschaf van tools en plugins

Je krijgt onbeperkt toegang, zodat je de lessen steeds weer kunt volgen.


Bouw niet 1 maar meerdere automatische inkomen systemen.

Heb je een vraag? Misschien staat hij hier bij:

Ik ​heb nu geen tijd, start de training nog een keer?

Contactgegevens